MENÜ

Sziderikus asztrológia
A fényszögek témája a másik oldalamon található: http://fenyszogek.freewb.hu/

A két weboldalamra több menüpontban feltöltött fotókat már nem lehet olvasható nagyságúra nagyítani egy kattintással, ezért ha érdekel, úgy tudod elolvasni őket, hogy lemented őket, és kinagyítod a saját gépeden.

 A hét napjainak a numerológiája

 

Hétfő a HOLD napja. Ne csodálkozzunk hát, ha ezen a napon érzelmesebbek vagyunk, mint máskor, és hangulatunk is ingadozik. Testi-lelki jólétünk érdekében ilyenkor a leghatásosabbak a gyógyfürdők kényeztetése.Viseljük ezüst ékszereinket. Ilyenkor foglalkozzunk nőies dolgokkal, de az álmodozás is teremtő erejű lehet. Gábriel arkangyal figyel ránk ezen a napon

MARS uralja a keddi napot. horoszkóp, asztrológia
Érezhetően energikusabbak, tettre készebbek vagyunk ezen a napon. Nem ritkák a veszekedések, harcias viselkedésünk könnyebben okozhat kisebb baleseteket is. Szexuális vágyaink erőteljesebben megnyilvánulnak. Vigyázzunk a szúró, vágó eszközök használatával, mégis bátran barkácsoljunk, vagy végezzünk fizikai munkát, sikeresek leszünk benne. Számáel angyal az ügyeletes, a baleseti sebészeten is.

A szerdai napot a MERKÚR uralja.
Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy hivatalos ügyeket, papírmunkát végezzünk. Az istenek követe segít nekünk abban, hogy gyorsan, ügyesen intézkedjünk. Jó nap ez a tanulásra, utazásra, de üzletkötésekre is, a hivatalok egész nap fogadják ügyfeleiket. Az Interneten is könnyebben ott fejtjük magunkat hírekre éhesen. Rafael angyal vigyázza lépteinket.

A legnagyobb szerencse bolygója, JUPITER uralja a csütörtöki napot.
Ezen a napon vásároljunk sorsjegyet, vagy töltsük ki a lottószelvényt. Kedves, jó szándékú emberekkel találkozunk mindenhol, csak a túlzások okozhatnak kellemetlenségeket. A vallással való foglalatosságra, a felsőfokú tanulmányokra, és a lósportra különösen kedvező nap. Zahiel angyal segítségét kérhetjük.

VÉNUSZ hatalmát érezhetjük fokozottan péntekenként.
Kezdjük a hétvégét szépítkezéssel, vagy ékszer és ruhavásárlással. Az édességek is vonzóbbak a szokottnál, könnyebben csábulunk el, bármilyen szórakozásról is legyen szó. Ne feledkezzünk meg pénzügyeinkről sem, hiszen az Istennő földi örömeink támogatója. Ilyenkor Vénusz féme, a réz is szépen csillog. Anáel angyal osztozik örömeinkben.

Sorsbolygónk, SZATURNUSZ uralkodik szombaton.
A Szaturnáliák emlékére bátran vigadhatunk ezen a napon, de csak akkor, ha feladatainkat időben elvégeztük. Ilyenkor is érdemes azonban odafigyelni arra, hogy hol a határ, a törvények betartása adja a valódi szabadságot. Szerencsés, ha Szaturnusz napján törvényesítjük kapcsolatunkat. Uriel angyal segíthet, ha arra van szükségünk.

A hét legszebb napja a Vasárnap. A hét e napját a NAP uralja.
Ezt a napot szenteljük a legfőbb hatalomnak, Istennek. Pihenjünk meg, megemlékezve a teremtés hetedik napjáról. Vagy foglakozzunk kreatív, teremtő dolgokkal. A haj ápolása és szépítése is hatásosabb ezen a napon. Viseljük a Nap fémét, az aranyat és gondoljuk arra, hogy Mihály arkangyal van a közelben.


 

  

 

 

  

  

 

 

Asztali nézet